Nieuws
Onze school
Bouwen

MAAND ARCHIEF

Nieuwsbrief 12 okt. 2018

In de nieuwsbrief deze week stelt de MR zich voor; een uitnodiging voor de ALV van onze Oudervereniging; informatie over de controle van de fietsverlichting van de groepen 7 en 8 en andere belangrijke zaken: Nieuwsbrief basisschool Los Hoes 12-10-2018

Nieuwsbrief bibliotheek

In de flyer van de bibliotheek wordt een aantal nieuwe kinderboeken besproken: Advieslijst Matilda Herfst 2018

Aangepaste flyer woensdagmiddagactiviteiten

Er is een wijziging gedaan in het programma voor de woensdagmiddagactiviteiten in het Kulturhus. Lees hier de aangepaste flyer: aangepaste flyer 10 oktober 2018

Nieuwsbrief 28 sept. 2018

In de nieuwsbrief van deze week o.a. informatie over de inloopavond van aanstaande maandag, de Kinderboekenweek en de kledinginzameling:

Nieuwsbrief basisschool Los Hoes 28-09-2018

Hierbij ook de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering van onze Oudervereniging: Uitnodiging ALV 2018

Woensdagmiddagactiviteiten Kulturhus

Hierbij de flyer van de woensdagmiddagactiviteiten van de maand oktober.

Graag tot ziens in ons nieuwe Kulturhus.

 

Let op: aanmelden via info@kulturhushaaksbergen.nl

flyer 10 oktober 2018

Eerste Heilige Communie

Op zondag 26 mei 2019 vinden de vieringen van de Eerste Heilige Communie plaats in de Franciscusparochie. Om 9.30 uur èn om 11.30 uur in de Bonifatiuskerk.

Aan deze vieringen gaat het project ‘Over de drempel. Leven in het spoor van Jezus’ vooraf. De voorbereiding van dit nieuwe project begint 6 november met een ouderavond, mits er een stuurgroep van ouders is gevormd. Het project zal een afwisselend en inspirerend gebeuren worden voor kinderen en ouders. Ook niet-katholieke kinderen en kinderen uit groepen hoger dan groep 4 zijn welkom om deel te nemen. Kinderen kunnen aan het project meedoen, als één van de ouders op de startavond aanwezig is en een hulptaak op zich neemt. Uitgebreide informatie vindt u onder de rubriek ‘Sacramenten/Eerste Heilige Communie’ op www.franciscusparochie.nl .

Aanmelden vóór 12 oktober

Wij verzoeken u als u en uw kind mee willen doen, u aan te melden via het aanmeldingsformulier op onze website, via de pagina van de Eerste Heilige Communie of per mail: EHC@franciscusparochie.nl . U kunt daarbij ook aangeven of u in de stuurgroep zitting wil nemen.

Pastor Paul en Pastor Margot

Nieuwsbrief 21 sept. 2018

In de nieuwsbrief o.a. informatie over de kijkochtenden in de onderbouw en oproepen voor meerijders naar het Grintenbosch voor de groepen 2 en 4: Nieuwsbrief basisschool Los Hoes 21-09-2018

Nieuwsbrief 14 sept. 2018

In de nieuwsbrief van deze week een oproep voor opslagruimte, nieuws over de Week tegen het Pesten en oproepen voor hulpouders voor groep 3 en groep 7 i.v.m. excursies: Nieuwsbrief basisschool Los Hoes 14-09-2018

Gratis film Filmhuis, Theater De Kappen

Ter gelegenheid van de heropening van het Kulturhus is er op woensdag 19 september een gratis kinderfilm (Paddington 2) en een gloednieuwe film (Bankier van het Verzet) te bewonderen in het filmhuis van De Kappen.

Lees deze flyer voor meer informatie: gratis film

Kennedymars Haaksbergen 2018

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 september 2018 organiseert de Stichting Kennedymars weer haar jaarlijkse evenement.

Primeur in 2018!

De Avond-mini-Kennedymars op vrijdagavond van 10 km is uitermate geschikt voor de schooljeugd. Deze prachtige avondroute neemt je mee door de natuur rond Haaksbergen. Even proeven aan de sfeer van de 80 kilometertocht. En een welverdiende rustpauze bij de schaapskooi Horstervennehoes waar een dorstlessend drankje klaar staat. Ook de mini Kennedymars van zaterdag laat de wandelaars de mooie omgeving van Haaksbergen beleven.

Tot en met 16 september kan worden inschreven met aantrekkelijke kortingstarieven via de website: www.kennedymarshaaksbergen.nl/inschrijven . Op vrijdag kan men zich na-inschrijven bij het startbureau in het gemeentehuis en op zaterdag bij het startbureau op het marktplein.

 

CONTACT

Basisschool Los Hoes
Hassinkborgh 16
7483 CT Haaksbergen
Tel: 053 - 574 38 22
Verstuur mail