De drie bouwen

Basisschool Los Hoes heeft de school verdeeld in 3 bouwen.

De onderbouw (OB) bestaat uit de groepen 1 en 2. De middenbouw (MB) bestaat uit de groepen 3, 4 en 5. De bovenbouw ( BB) bestaat uit de groepen 6, 7 en 8. In het schooljaar 2021-2022 zijn er de volgende groepen:

Onderbouw: Er zijn 3 mentorgroepen 1/2:

• Mentorgroep Alice/Lotte
  • Mentorgroep Wendy/Johanne
  • Mentorgroep Erna

Middenbouw:

• Groep 3a  Mentorgroep Karin
  • Groep 3b Mentorgroep Moniek/Sabrina
  • Groep 4a Mentorgroep Boraya
  • Groep 4b Mentorgroep Carla/Mirjam
  • Groep 5a Mentorgroep Eva/Leonie
  • Groep 5b Mentorgroep Ellen

Bovenbouw:

• Groep 6a Mentorgroep Kim
  • Groep 6b Mentorgroep May
  • Groep 7a Mentorgroep Marloes/Sabina
  • Groep 7b Mentorgroep Madelon/Vera
  • Groep 8a Mentorgroep Natalie
  • Groep 8b Mentorgroep Ilona

Elke bouw heeft haar eigen gedeelte en ingang in de school. De OB werkt op de begane grond en gebruikt beide ingangen. Op het moment dat kinderen naar buiten gaan aan het einde van de dag, komen zij via de ingang aan de kant van de wijk/Lavendel naar buiten. De MB en BB werken op de verdieping. De MB maakt gebruik van de ingang en het trappenhuis gelegen op de hoek van het gebouw aan de kant van de Hengelosestraat en de BB maakt gebruik van de ingang en trappenhuis op de hoek van het gebouw aan de kant van de Lavendel. Elke bouw wordt aangestuurd door een bouwcoördinator. Zij heeft de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken. Wendy Waanders is bouwcoördinator van de OB, Carla van der Pol van de MB en Marloes op den Dries van de BB.