Workshops Science (vloestofmengsels) voor kinderen gr. 6, 7 en 8

NatasUnik Lab organiseert workshops die te maken hebben met Science, Technology, Engineering, Art en Mathematics (STEAM) in de Achterhoek en Twente, waarbij de nadruk ligt op het onderzoekend leren. De leerlingen mogen tijdens de workshops observeren, onderzoeken, zelf doen, inschatten, interpreteren en verklaren wat Science, Technology, Engineering, Art en Mathematics allemaal is. Kortom, een kleine kennismaking. Deze keer organiseert NatasUnik Lab een workshop Science voor basisschoolleerlingen van groep 6, 7 en 8 uit de gemeente Haaksbergen. De workshop is verdeeld over 5 woensdagmiddagen van 15.30-16.45 uur, beginnend op 7 november. De leerlingen kunnen zich aanmelden voor de introductieles op 7 november (kosten 7,50 euro), voor 4 Science lessen op 14, 21, 28 november en 12 december (kosten 35 euro). De Science lessen vinden plaats in het IKC de Kameleon, Bartokstraat 21 in Haaksbergen. Er kunnen maximaal 15 leerlingen mee doen. Aanmelden voor 5 november, voor vragen en aanmelding mail naar NatasUnik@gmail.com.

Zie ook bijgaande flyer: workshop Science vloeistoffen flyer bovenbouw 7 nov 2018