Workshops Science & Technolgy

NatasUnik Lab organiseert de komende weken twee nieuwe workshops.

De eerste workshop Science & Technology de Kracht van Luchtdruk bestaat uit twee middagen, de eerste op woensdagmiddag 20 november en de tweede op woensdagmiddag 27 november, beide starten om 14.30 en eindigen om 15.45 uur. In deze workshop gaan kinderen uit groep 6, 7, en 8 (uit de gemeente Haaksbergen e.o.) o.a. ontdekken wat luchtdruk is en of je met de kracht van luchtdruk een voorwerp kan laten bewegen. De kosten van deze workshop zijn €15,00. De workshop vindt plaats bij IKC de Kameleon, Bartokstraat 56 in Haaksbergen. Aanmelden kan voor 19 november, voor vragen en aanmelding mail: NatasUnik@gmail.com

Deze tweede Workshop die NatasUnik Lab Science ‘Gezonde Voeding?’ is voor kinderen van groep 3, 4, 5 uit de gemeente Haaksbergen e.o. In deze workshop gaan de kinderen o.a. ontdekken wat gezonde voeding is en of je verschillende ingrediënten kunt testen in voeding. De workshop bestaat uit 1 les. De les begint woensdagmiddag 11 december om 14.30 uur en duurt tot 15.45 uur. De kinderen kunnen zich aanmelden voor de workshop, de kosten zijn €7,50 per kind. De Science les vindt plaats bij IKC de Kameleon, Bartokstraat 56 in Haaksbergen. Aanmelden voor 10 december, voor vragen en aanmelding mail: NatasUnik@gmail.com.

Workshop Science & Technology de kracht van lucht flyer d.d. 20-11-2019

Workshop Science Gezonde Voeding middenbouw d.d. 11-12-2019 (2)