Workshops NatasUnik Lab Technology Constructie Piramide en Science Vloeistofmengsels

NatasUnik Lab organiseert in juni nog een tweetal workshops voordat de zomervakantie gaat beginnen. Op woensdagmiddag 12 juni van 14.30 – 15.45 uur de Workshop Technology Constructie Piramide voor kinderen uit groep 3, 4 en 5. Tijdens deze workshop kunnen de kinderen aan de gang met verschillende materialen. Piramides staan in Egypte, maar waarom werden ze gebouwd? Hoe werden ze gebouwd? Kan je een piramide maken van verschillende materialen? Ontdekkend en ontwerpend leren is een belangrijk onderdeel van de workshop.

Op woensdagmiddag 26 juni van 14.30 – 15.45 uur de Workshop Science Vloeistofmengsels voor kinderen uit groep 1 en 2. Bij deze workshop staat ontdekkend leren, maar juist ook de verwondering voorop. De kinderen kunnen onderzoeken wat vloeistoffen zijn, hoe vloeistoffen op elkaar kunnen reageren en maken ze kennis met vloeistofmengsels.

Beide workshops beginnen om 14.30 uur en eindigen om 15.45 uur. De kosten zijn €7,50 per kind. De workshops worden gehouden in samenwerking met het IKC de Kameleon en vinden plaats in het IKC de Kameleon, Bartokstraat 21 in Haaksbergen. Voor vragen en aanmelding mail naar NatasUnik@gmail.com.