Workshop voor kinderen: Palmpaasstok versieren

Vrijdagmiddag 12 april is er in de parochiezaal van de Bonifatiuskerk in de Veldmaat  van 16.00 tot 17.00 uur een workshop voor kinderen ‘Palmpaasstok versieren’.

Alle materialen en benodigdheden zijn aanwezig. We vragen een eigen bijdrage van € 2,–. Pastoraal werker Frank de Heus en enkele vrijwilligers helpen de kinderen. Natuurlijk zullen we het verhaal bij de Palmpaasstok vertellen.

We bewaren de stokken tot zondag in de kerk. Dan is er om 10.00 uur een viering van een half uurtje gericht op kinderen m.m.v. het Regenboogkoor. Frank de Heus en Menno Wolferink gaan voor. De werkgroep Kleuterkerk organiseert. Ook de Scouting doet mee.

Na de viering gaan we in optocht achter de drumband aan naar het Wiedenhof, waar we een grote Palmpasen zullen aanbieden. Dat zal zijn rond 10.45 uur in de grote zaal, ingang Geukerdijk. Geef je zoon of dochter voor de workshop vóór 10 april op bij pastordeheus@home.nl . Ook hulpouders zijn welkom!