Workshop programmeren tijdens Europese Codeweek

De Europese Codeweek, die gehouden wordt van 5 t/m 20 oktober is een burgerinitiatief dat erop is gericht om programmeren en digitale vaardigheden op een leuke, aantrekkelijke manier voor iedereen bereikbaar te maken. Leren programmeren helpt ons de snel veranderende wereld om ons heen te begrijpen, ons begrip van de werking van technologie te vergroten en vaardigheden en mogelijkheden te ontwikkelen en nieuwe ideeën te ontdekken en te innoveren.

Het Fluoriet (hetfluoriet.nl, Sandra Legters) en NatasUnik Lab (natasunik.nl, Natasja Hoekstra) vinden dit een prachtig initiatief. Dat is de reden om drie series van twee workshops te organiseren in Haaksbergen, Borculo en Neede. Daarin worden spelvormen op het gebied van programmeren voor kinderen vanaf 8 jaar aangeboden.

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil je graag op een speelse manier kennis maken met leren programmeren en wil je eenvoudige robots besturen? Dan kan dat op woensdag 2 en 9 oktober (14.30-16.30 uur) in Haaksbergen (Bartokstraat 56), op vrijdag 4 en 11 oktober (15.00-17.00 uur) in Borculo (Haarloseweg 10) en/of op donderdag 10 en 17 oktober 2019 (15.00-17.00 uur) in Neede (Bedrijvenweg 9).

Natuurlijk is het mogelijk om, als dat handig is (en het aantal deelnemers het toelaat), deel 1 op een andere locatie te volgen dan deel 2.

Per sessie kunnen er maximaal 10 kinderen mee doen. De kosten zijn €10,00 per persoon per workshop. Wil je twee keer me doen, dan betaal je €17,50 per persoon.

Meld bij het aanmelden wanneer/op welke locatie(s) je mee wil doen. Aanmelden kan door een bericht te sturen aan:

info@hetfluoriet en/of NatasUnik@gmail.com

Klik hier voor de flyer: Code week flyer Haaksbergen (3)