Workshop Elektriciteit voor basisschoolleerlingen gr. 6, 7 en 8

NatasUnik Lab organiseert workshops die te maken hebben met Science, Technology, Engineering, Art en Mathematics (STEAM) in de Achterhoek en Twente, waarbij de nadruk ligt op het onderzoekend leren. De leerlingen mogen tijdens de workshops observeren, onderzoeken, zelf doen, inschatten, interpreteren en verklaren wat Science, Technology, Engineering, Art en Mathematics allemaal is, kortom een kleine kennismaking. Na succesvolle Workshops Science Vloeistofmengsels, komt de volgende workshop er al weer aan.

De workshop Technology Elektriciteit is voor basisschoolleerlingen van groep 6, 7 en 8 uit de gemeente Haaksbergen. In deze workshop gaan de leerlingen o.a. ontdekken wat elektriciteit is, wat een stroomkring is en hoe je aan het einde van de workshop een bewegend beestje kunt maken. De workshop bestaat in totaal uit 6 lessen, maar je kunt je ook alleen aanmelden voor de eerste 3 lessen of de laatste 3 lessen. De eerste les begint op woensdagmiddag 6 februari om 14.30 uur en duurt tot 15.45 uur. De kinderen kunnen zich aanmelden voor de gehele workshop (6 lessen op 6, 13, 20 feb,, 6, 13 en 20 maart), de kosten zijn 55 euro per kind). Maar de kinderen kunnen zich ook aanmelden voor de eerste 3 lessen, de kosten zijn dan 22,50 euro per kind. Of ze kunnen zich aanmelden voor de laatste 3 lessen; de kosten zijn dan 35 euro per kind. De Technology lessen vinden plaats in het IKC de Kameleon, Bartokstraat 21 in Haaksbergen. Er kunnen maximaal 14 leerlingen mee doen. Aanmelden voor 5 februari. Voor vragen en aanmelding mail: NatasUnik@gmail.com .

workshop Technology Elektriciteit flyer bovenbouw d.d. 6-2-2019