Workshop de Ontdekkingsreis

Spelen in een echte bioscoopfilm!?
Dit is DE kans om, ZONDER audities te hoeven afleggen, te schitteren / mee te werken in / aan een professionele bioscoopproductie van WDO Movies!!

Verdient jouw kind de kans om gezien te worden door een groot publiek? Zichzelf (nog) beter te leren presenteren, maar ook te leren hoe waardevol de gunfactor (empathie) is om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor deze onvergetelijke, once in a lifetime, ervaring!!

Waar kom je allemaal mee in aanmerking tijdens Workshop De Ontdekkingsreis (WDO Movies)?

WORKSHOP
• Zes Lessen (één keer per week, na school) van 90 minuten
• Twee opnamesessies van 180 minuten per keer
• Professionele coaching op de gebieden: theater- en filmacteren
• Globale kennismaking met diverse theaterdisciplines
• Coaching op het gebied van angsten
• Persoonlijk advies, (per e-mail of desgewenst telefonisch) indien nodig voor leerkrachten, directie ouders/verzorgers en kind, verzorgd door onze Pedagoog (onder andere werkzaam als Pedagoog/centraal zorgverlener GGD Zaanstreek). Het mailcontact met onze pedagoog is van korte duur.**
• Proces van verhaal naar professionele film
• Première in een echte bioscoop

FILM
• Een professionele filmproductie
• Een professionele filmmontage (special effects behoren tot de opties) *
• Een professionele geluidsnabewerking bij SOUNDGRAM Studio’s
• Een rit voor de filmsterren in een echte limousine richting filmpremière
• Een spetterende ontvangst met rode loper bij de filmpremière
• Een vertoning van de gemaakte film in een bioscoop in de buurt
• Een drankje naar keuze voor de filmsterren tijdens de filmpremière

NA DE BIOSCOOPPREMIÈRE

• Een exclusieve release op ons YouTube-kanaal met vele views
• START: wedstrijd voor de WDO Movie Awards in Hilversum! Komt jouw film in de top 25?
• Kans op een nominatie voor de WDO Movie Awards (beste film, beste acteur, beste actrice, HOOFDPRIJS: een week lang met een van je ouders en team WDO naar Curaçao om te schitteren als hoofdrol in jouw eigen film + lekker relaxen!

*Speelduur film: 8-15 minuten (afhankelijk van verhaal/groep)

Beleef het avontuur hier zoals ook de kinderen bij jou op school dit ook zullen beleven: https://www.youtube.com/watch?v=ajUVh8XfgYk&t=316s

KOSTEN:
€11,25 per les voor de gehele ervaring van de cursist. Men kan, indien nodig, gebruik maken van de gebruikelijke subsidies (bijvoorbeeld: Stichting Leergeld).

De workshopserie zal starten op woensdag 30 oktober om 14.00 uur bij basisschool Pius X in Haaksbergen.
Aanmelden kan tot 20 oktober via https://www.wdoic.nl/Overijssel.html

www.youtube.com/workshopdeontdekkingsreis