Werving stuurgroep + zangers Tienermusical ‘Moet je Daniël zien’

Tienermusical ‘Moet je Daniël zien’ in Corona-tijd

Een paar maanden geleden hebben we een al langer gekoesterde wens opgepakt om samen een musical voor tieners van groep 6, 7, 8 van de basisschool en klas 1 van het voortgezet onderwijs op de planken te zetten. En toen overkwam ons de pandemie. Dat zette alles  op losse schroeven. Inmiddels denken we toch op een veilige manier na de zomervakantie te kunnen gaan repeteren in kleine groepjes. In eerste instantie kiezen we er nu voor om samen een musical-film te maken.

We hebben gekozen voor de musical “Moet je Daniël zien”. De musical gaat over Lisa, een meisje van elf jaar dat gepest wordt. Ze hoopt dat het op haar volgende school beter gaat. Op een dag wordt Lisa wakker, maar niet in haar eigen bed. Ze gaat op onderzoek uit en komt tot de ontdekking dat ze in de tijd van Daniël wakker is geworden. Lisa ontmoet Daniël en gaat met hem mee. Ze komt terecht in een wereld van 2500 jaar geleden.

We willen nu eerst een groepje volwassenen bij elkaar brengen, dat het project leidt en begeleidt. Denk aan taken op het gebied van financiën, regie, decor & techniek, filmregistratie, pr. Heb je belangstelling hiervoor laat het ons weten. Dit geldt ook voor jongeren. Zou je wel mee willen doen als speler, in het koor, of met de muziekgroep, schrjf je dan alvast in.  Meld je aan bij:

ds. Job Stein: j.stein@pkn-haaksbergen.nl, 05357 38 956

Pastor Frank de Heus: f.deheus@rkzuidoosttwente.nl, 06 300 988 33