Week van de Hoogbegaafdheid, Begaafd opvoeden Nederland 12 maart op Los Hoes

In de week van Hoogbegaafdheid verzorgt ‘Begaafd Opvoeden Nederland’ in Haaksbergen een kijkje in haar keuken.

Vind je het grootbrengen van jouw hoogbegaafde kind af en toe ook best een uitdaging? Vervelend hè, dat omdat ik het zeg” niet werkt….Wat werkt dan wel? Dat vonden wij ook super lastig!

Tijdens ruim 20 jaar ervaring met onze eigen slimme kinderen en in ons werk, hebben we een aantal lessen geleerd. Als we dit 20 jaar geleden hadden geweten, dan was ons leven (en dat van de kids!) een stuk harmonieuzer geweest….

Tijdens deze thema-avond op 12 maart a.s. willen we suggesties geven om

• anders naar je kind te kijken
  • de onderlinge communicatie te verbeteren
  • op een vriendelijke en vastberaden manier om te gaan met slechte gewoontes

Herken je je in bovenstaande tekst en wil je onderzoeken of onze handvatten jou kunnen helpen? Kom dan naar de thema-avond op 12 maart.

In Haaksbergen kun je kennismaken met onze manier van werken. Kijkend naar je hoogbegaafde kind en jezelf. Autonomie en intensiteit maken het opvoeden van hoogbegaafde kinderen tot een avontuur waar je vaak anders moet kijken dan je gewend bent.

Tot donderdag 12 maart

Lianne Keuper, Leonie Olthof en Monique Schaminée

Waar: Basisschool Los Hoes, Hassinkborgh 16 in Haaksbergen

Wanneer: donderdag 12 maart 2020