Vooraankondiging Kinder-Kerst Walk-through

Redactie Los HoesGeen categorie

In plaats van de kleuter- en gezinsviering zal er vrijdag 24 december tussen 15.30 en 17.00 uur een ‘Kinder-Kerst Walk-through’ plaatsvindenin en om de Bonifatiuskerk.

Kinderen met familie en belangstellenden kunnen een route van zo’n 20 minuten lopen langs verschillende levende figuren uit het Kerstverhaal, een kaarsje aansteken bij de stal, kijken naar een korte Kerstfilm, luisteren naar muziek, iets drinken… Kinderen vanaf groep 6 en volwassenen vragen we een mondkapje te dragen.

Je hoeft je niet aan te melden, maar als jij je aanmeldt bij franciscusbende@franciscusparochie.nl dan geven we jou een starttijd. Zo kunnen we belangstellenden over de anderhalf uur spreiden. Kom ook en snuif een beetje Kerstsfeer op!

Op zaterdag 18 december tussen 14.00 en 17.00 uur wordt een Advent Wonder wandeling voor kinderen georganiseerd bij de Bonifatiuskerk. Klik hier voor meer informatie: PB Kinderen Advent Wonder Wandeling 2021 Bonifatius.