Tweede NERFgun toernooi in Haaksbergen voor kinderen!

NERFgun bij de Els

Na het succes van de eerste editie is het tijd voor de tweede editie van het NERF-toernooi voor kinderen. NERF is hét speelgoed van dit moment. Buurtsportcoach Haaksbergen organiseert de tweede NERF- toernooi voor kinderen.

Met een NERFgun en foam-darts kunnen jullie in verschillende spelvormen het tegen elkaar opnemen. Samenwerken is daarbij heel belangrijk!

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 26 oktober, tussen 12.30 en 15.00 uur in sporthal de Els. Tussendoor zijn er een aantal pauzes, waarbij je een drankje en een snack krijgt.

Heb je geen NERF-gun en/ of darts? Geen probleem, wij hebben een groot aantal beschikbaar zodat iedereen mee kan doen. Minimale leeftijd is 8 jaar. Kosten zijn €2,- per kind. Dit is inclusief eten en drinken.

Opgeven of meer informatie?
Wil je dit toernooi niet missen? Meld je dan snel aan bij onze buurtsportcoach Bart, via telefoonnummer (06) 14 13 25 05 of mail b.vanderburg@wijkracht.nl. Wil je eerst meer informatie, neem ook dan gerust contact op!