Sluiting school i.v.m. Coronavirus

Zondag 15 maart heeft het kabinet besloten om m.i.v. maandag 16 maart alle scholen te sluiten.

In deze brief van de bestuurder van Stichting Keender lees je hierover meer: 200315 brief ouders maatregelen coronavirus

Voor kinderen van wie beide ouders een vitaal beroep uitoefenen, kan opvang op school plaatsvinden. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, vraag ik je mij een mail te sturen met de dagen waarop die opvang noodzakelijk is, zodat ik hiervoor personeel kan inzetten. Opvang zal zijn onder de gebruikelijke schooltijden.

Op maandag 16 maart zullen wij plannen maken hoe wij het onderwijs aan jullie kind(eren) op afstand gaan vormgeven. Jullie zullen hierover morgen dan ook verder geïnformeerd worden.

Afspraken voor (ouder)gesprekken komen logischerwijs ook allemaal te vervallen, zolang deze maatregel van kracht is.

Mochten er vragen zijn, mail mij dan.

Met vriendelijke groet,

Martine Keemers