Sint Maarten – Kleuterkerk

Zondag 10 november staat de Kleuterkerkviering van 11.30 uur in de Pancratiuskerk in het teken van Sint Maarten. 11 november is zijn officiële naamdag, maar wij vieren het dus een dag eerder. Menno Wolferink en pastor Frank de Heus gaan voor. Ton ten Hagen speelt piano. We maken er – zoals altijd bij de Kleuterkerk-  een vrolijke boel van. Kleine en grote kinderen, ouders, opa’s en oma’s … iedereen is van harte welkom.

De viering duurt een half uur. Naderhand is er koffie en ranja en natuurlijk gaan we in optocht door de kerk! Neem een lampion mee en iets voor de voedselbank (pakken koffie, suiker, blikken groente, etc.)! Dat laatste is voor de collecte. In de Kleuterkerk: de boodschappenmand.