Opgave Vormsel en Eerste Heilige Communie

Opgave Vormselvoorbereiding en Eerste heilige Communie

U kunt tot 6 september uw zoon of dochter opgeven voor de voorbereiding op het Vormsel via de website van de Jacobusparochie te Enschede. Dit jaar zal het programma alleen in Enschede worden aangeboden, maar kinderen van groep 8 of hoger uit andere parochies zijn ook welkom om mee te doen. De Startavond voor vormelingen én hun ouders vindt plaats op maandag 21 september van 18.30 tot 20.00 uur in de kerkzaal van de Sint Jan aan de Haakbergerweg 253 te Enschede.

We vragen ouders, die hun kinderen mee willen laten doen aan de voorbereiding op de Eerste heilige Communie, hun kinderen liefst vóór 19 oktober op te geven via de website van hun eigen parochie. U vindt alle informatie incluis de planning op de website van uw eigen parochie. De Startavonden voor ouders vinden plaats vanaf eind oktober. De eerste ouder-kind-bijeenkomsten vinden plaats op zaterdagmiddag 21 november.