NERF toernooi

Eerste NERF toernooi in Haaksbergen voor kinderen!

NERF toernooi bij de Els

NERF is hét speelgoed van dit moment. Buurtsportcoach Haaksbergen organiseert het eerste NERF toernooi voor kinderen vanaf 8 jaar.

Je speelt in een team van 4 tegen andere teams. Met een NERFgun met foam-darts verdedig je je eigen vlag en door te verschuilen achter obstakels en snel te rennen, probeer je de vlag van het andere team te veroveren.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 8 juni, tussen 12.00 en 15.00 uur in sporthal de Els. Elke team heeft ongeveer een uur speeltijd met tussendoor een aantal pauzes. Bij opgave geven we aan tussen welke tijden wij verwachten dat jij kunt gaan spelen. We hebben plek voor maximaal 12 teams. Minimale leeftijd is 8 jaar. Kosten zijn €2,- per kind. Dit is inclusief eten en drinken.

Opgeven of meer informatie?
Wil je dit toernooi niet missen? Meld je dan snel aan bij onze buurtsportcoach Bart, via telefoonnummer (06) 14 13 25 05 of mail b.vanderburg@wijkracht.nl. Wil je eerst meer informatie, neem ook dan gerust contact op!