Muzieklessen AMV/blokfluit en dwarsfluit in de Hassinkbrink

Mijn naam is Margo Deterd Oude Weme. In 1990 heb ik een eigen muzieklespraktijk voor AMV/blokfluit- en dwarsfluitlessen opgezet in Hengelo, Borne en Delden. Sinds een aantal jaren zijn deze lessen ook te volgen in mijn eigen praktijkruimte aan de Egelantier (Hassinkbrink Haaksbergen).

Daarnaast geef ik de laatste jaren met veel enthousiasme en plezier muzieklessen aan de groepen 1 tot en met 8 op de Bonifatiusschool en verzorg ik de naschoolse cursus AMV/Blokfluit tevens op deze school.

Afgelopen schooljaar hebben we met een grote groep leerlingen opgetreden tijdens Moonlightshopping (kerst) in de Veldmaat en kort geleden hebben de kinderen laten horen wat ze geleerd hebben tijdens een voorspeelmiddag in het kleine kerkje in Buurse.

Het is mogelijk blokfluitlessen te volgen vanaf groep 2 van de basisschool. Tijdens deze lessen leren de kinderen de basis van het noten lezen, ritmes lezen, klappen en fluiten en zullen ze het plezier van het samen musiceren ervaren! Blokfluitlessen worden gegeven in kleine groepjes tot maximaal 5 kinderen, zodat er voor alle leerlingen persoonlijke aandacht mogelijk is.

Lesdagen: Maandag – Dinsdag – Woensdag – Vrijdag

Kostenindicatie:

Lesgeld € 5,- per les

Goede kunststof blokfluit €12,50

Lesboekje € 9,-

Aanmelding AMV/blokfluitlessen voor het nieuwe schooljaar (start 1e week van september) graag voor 1 augustus (VOL=VOL) op het volgende mailadres: mvolmbroek@gmail.com

(Indien er lestijden vrij zijn, is het uiteraard ook mogelijk te starten op elk moment gedurende het schooljaar)

Voor verdere vragen of informatie over dwarsfluitlessen neem ook gerust contact op via bovenstaand mailadres of bel (graag na 19.00 uur ’s avonds) of app op telefoonnummer 06 49728920