Kleuterkerstvieringen in de Bonifatiuskerk en Pancratiuskerk

De Katholieke kerk nodigt alle kinderen uit de groepen 1 t/m 3 uit voor de kleuterkerstviering.

Zaterdag 24 december is er een viering om 16.30 uur in de Bonifatiuskerk.

De viering duurt een half uur. Voor het kerstspel doen zij dit jaar een beroep op kinderen uit de kerk. Kom daarvoor een half uurtje eerder om 16.00 uur. Zij hebben kleding voor Jozef en Maria, engelen, herders, schapen en koningen. Dan kunnen zij de kinderen alvast aankleden. Het ‘kindje Jezus’ is al geboren, onlangs gedoopt en doet ook mee! Het kerstspel wordt begeleid door Menno Wolferink en pastor Frank de Heus. Via deze link is een kleur- en knutselplaat van een kerststalletje te downloaden. Kinderen kunnen dit maken en meenemen. Zorg voor een goede lus eraan. Tijdens de viering kunnen de kinderen de stalletjes in de kerstboom hangen.

Zondag 25 december is er een kleuterkerkviering om 15.00 uur in de Pancratiuskerk. Klik hier om de uitnodiging te lezen.