Kleuterkerkviering Eerste Pinksterdag

Zondag 9 juni 2019 vindt om 11.30 uur in de Pancratiuskerk aan de Markt te Haaksbergen de kleuterkerkviering plaats. Iedereen is welkom! We gaan het verhaal van “Eva en de pinksterbel” vertellen, waarmee we uitleggen waar Pinksteren voor staat. De kinderen nemen plaats voorin de kerk op het grote groene kleed, zodat ze goed kunnen zien wat in de vertelkoffer zit en fijn mee kunnen doen met de viering. Ook zetten we zoals altijd de jarigen van de maand in het zonnetje. We houden geen collecte, maar vragen alle kinderen een houdbaar product mee te nemen voor onze boodschappenmand voor de Voedselbank. Na afloop is er zoals altijd bij de kleuterkerk koffie en limonade in de kerk. De kleuters kunnen kleuren of iets knutselen. De viering duurt ongeveer een half uur.

Hartelijke groet vanuit de werkgroep ‘kleuterkerk’!