Kleuterkerkviering 20 mei a.s.

Zondag 20 mei: Kleuterkerkviering Eerste Pinksterdag

Zondag 20 mei 2018 vindt om 11.30 uur in de Pancratiuskerk aan de Markt te Haaksbergen de kleuterkerkviering plaats. Iedereen is welkom! Dit jaar is er voor het eerst kleuterkerk met Pinksteren, zodat we het verhaal van Pinksteren kunnen vertellen. De kinderen nemen plaats voorin de kerk op het grote groene kleed, zodat ze goed kunnen zien wat in de vertelkoffer zit en fijn mee kunnen doen met de viering. Ook zetten we altijd de jarigen van de maand in het zonnetje. We houden geen collecte, maar vragen alle kinderen een houdbaar product mee te nemen voor onze boodschappenmand voor de Voedselbank. Na afloop is er zoals altijd bij de kleuterkerk koffie en limonade in de kerk. De kleuters kunnen kleuren of iets knutselen. De viering duurt ongeveer een half uur.
Hartelijke groet vanuit de werkgroep ‘kleuterkerk’!