Kleuterkerkviering 11 november

Hallo kinderen!

Zondag 11 november is er weer een kleuterkerkviering voor kinderen van 3 tot ongeveer 7 jaar! We lezen het verhaal van “De mooiste vis van Zee” met als thema: Delen.

Wie is de mooiste vis van de zee? Regenboog natuurlijk want zijn schubben zijn bezaaid met zilveren schitters. Maar hij is trots en ijdel en heeft geen vrienden. Omdat Regenboog eenzaam is vraagt hij raad aan Octopus. Deze raadt hem aan wat van zijn schubben te delen. Al snel ontdekt Regenboog dat het belangrijker is om vrienden te hebben dan de mooiste vis van de zee te zijn. Samen met de kinderen staan we hierbij stil en na de viering gaan we zelf een mooie vis knutselen. Kom je ook?

• Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  • Ervaar de rustgevende sfeer binnen de kerk.
  • Informele viering waarin kinderen actief meedoen.
  • De collecte is voor de Voedselbank.
  • Kinderen mogen een levensmiddel in de mand doen

• Voor iedereen, ook als je niet katholiek bent!
  • De viering duurt een half uur.
  • In de kerk na de viering koffie, ranja en een koekje.
  • Na de viering mogen de kinderen knutselen in de kerk.
  • En we gaan een kaarsje opsteken in de mariakapel.

Tot zondag 11 november om 11.30 in de Sint Pancratiuskerk, we hopen weer veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s te mogen begroeten!

Werkgroep Kleuterkerk

Jaaroverzicht Kleuterkerk 2018-2019