Kindercarnaval Haaksbergen

!🔔Nieuwtje🔔!

Dit jaar sluiten de Hola en de Keiensleppers de handen ineen🤝!
Waarom??
Om met zijn allen in Haaksbergen een grandioos en carnavalesk kindercarnaval te gaan vieren🎭🎉!

We verzamelen vrijdag 9 februari om 15.30 uur bij de Kalter. Daarna lopen we gezamenlijk naar de feesttent🎪 om daar het carnavalsweekend officieel te openen in Haaksbergen. De officiële opening wordt oa gedaan door de jeugsprinsenparen van beide verenigingen🎉!

We gaan deze middag een grandioos feest vieren met Kareltje Kok en natuurlijk ome Cor🤹🏻‍♂️. Tevens zal Jelle ten Broeke zorgen voor de muziek🎤deze middag in de feesttent!

Kom allemaal verkleed, want…… ben jij het mooist verkleed? Dan staat er een grandioze prijs voor je klaar.

De eerste prijs voor het mooist verklede is : gratis 1 minuut shoppen in het snoeppad van de jumbo haaksbergen🍭!

Daarnaast krijgen alle kinderen bij vertrek een snoepzakje, gesponsord door jumbo haaksbergen🍬.

We zien elkaar toch op 9 februari👋🏻?!!

De entree is gratis en iedereen is welkom😀!