JeVa 2018

Beste ouders en kinderen,

In de zomervakantie wordt in sporthal de Els, van 13 t/m 22 augustus,  de 44e JeVa (Jeugd Vakantiespelen) georganiseerd. Meer dan 50 jonge, enthousiaste vrijwilligers zullen anderhalve week lang kinderen tussen de 6 en 12 jaar begeleiden bij de verschillende onderdelen. Dit jaar kunnen kinderen zich in ieder geval vermaken bij onze vaste onderdelen:  klim-en-klauterbaan, 3 verschillende springkussens, grote schommels, touwzwaaien, handenarbeid, voetbal en het spookhuis. Nieuw is de samenwerking die we zijn aangegaan met het Kulturhus Haaksbergen en de visvereniging. Beide instellingen zullen tijdens de JeVa-periode workshops gaan verzorgen.

Hopelijk zien we jullie tijdens de JeVa!

’s Ochtends van 9.00 uur tot 11.30 uur, ’s middags van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, kinderen van 4 en 5 alleen onder begeleiding van een volwassene.

Entree € 0,30 per dagdeel, gymschoenen verplicht.