Informatiebijeenkomst ICT-hulpmiddelen bij dyslexie

Informatiebijeenkomst 7 februari over ICT-hulpmiddelen bij dyslexie

Er komen steeds meer ICT-hulpmiddelen voor dyslectische kinderen (en volwassenen) op de markt. Er is verschil tussen deze hulpmiddelen: het ene programma ondersteunt bij het lezen, het andere bij het spellen en weer een ander programma ondersteunt bij zowel het lezen als het spellen. Hoe komt u tot een juiste keuze bij het aanschaffen van hulpmiddelen?

DCTwente organiseert op 7 februari a.s. een informatieavond voor belangstellende ouders over dit thema. Ook leerkrachten, intern begeleiders en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

In deze informatiebijeenkomst willen wij aandacht besteden aan de verschillende softwareprogramma’s, apps en andere hulpmiddelen die ondersteuning bieden bij lees- en/of spellingproblemen . We vertellen, demonstreren en er is uiteraard ruimte om vragen te stellen. De bijeenkomst vindt plaats op:   Datum:  woensdag 7 februari 2018 Tijd: 19:30 (inloop vanaf 19:15) Locatie: Locatie: DCTwente  | Prins Bernhardplantsoen 204 | Hengelo

De bijeenkomst is gratis, maar u dient u wel van te voren op te geven via de website: www.dctwente.nl