Nieuws
Onze school
Bouwen
MAAND ARCHIEF

Informatieavond ouderscursus Begaafd Opvoeden

Begaafd Opvoeden Nederland verzorgt in Neede een informatieavond over een oudercursus. Ouders van (hoog)begaafde kinderen kunnen daarin kennismaken met oefeningen van Positive Discipline die gekoppeld worden aan theorie rondom (hoog)begaafdheid. Ouders van begaafde kinderen zijn vaak zoekend naar het evenwicht tussen begrenzen en autonomie geven, omdat deze groep kinderen zo’n uitgesproken behoefte heeft aan autonomie.

De werkvormen van Positive Discipline liggen ten grondslag aan deze cursus, aangevuld met inzichten en kennis vanuit andere opvoedmethodes als die van Gordon. Tijdens de informatieavond laten we u kennis maken met een aantal van de werkvormen die u inzicht geven in de beleving van situaties door kinderen. De cursus zelf bestaat uit twee keer twee avonden waarin u veel zelf bezig zult zijn om de effecten van verschillende technieken te ervaren.

De eerstkomende informatiebijeenkomst is maandag 9 december om 19.00 uur in obs de Hofmaat in Neede. Deelname 10 euro. Koffie en thee gratis, Aanmelden kan via 

In deze flyer leest u meer over deze cursus: E-folder V1 Begaafd Opvoeden

CONTACT

Basisschool Los Hoes
Hassinkborgh 16
7483 CT Haaksbergen
Tel: 053 - 574 38 22
Verstuur mail