Onderstaande informatie geven wij graag verder:

Gratis voorstelling voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 die opgroeien met een ziek of beperkt gezinslid.

Wist je dat in iedere klas gemiddeld 3 kinderen zitten die thuis een vader, moeder, broer of zus hebben die ziek is of een beperking heeft?! Deze kinderen moeten vaak een stapje opzij doen en soms wat aandacht missen. Daarom zetten we samen met de ING Enschede en theater Sonnevanck op 25 februari deze kids extra in het zonnetje! Jonge mantelzorgers van 6 t/m 9 jaar zijn samen met 1 volwassene uitgenodigd bij de voorstelling Barbaartje.

In Barbarije leert iedereen barbaarse manieren. Maar de kleine Barribas heeft van zijn Papa stiekem de ‘goede’ manieren geleerd. Hij eet en spreekt netjes, hij leest in moeilijke boeken en speelt klassieke muziek. Alles is koek en ei tot op een dag Papa sterft en de barbaarse buurman Derrie in huis komt wonen. Er wordt niet meer schoon maar troep gemaakt. De televisie staat de hele dag op hard en lezen wordt verboden. Ook buitenshuis ontwikkelt de Barbaarse beschaving zich in volle vaart! De scholen worden afgeschaft en Barbarije trekt op oorlogspad. Barribasje wil zich verzetten en de wereld verbeteren. Maar hoe doe je dat, als je nog klein bent? Als je beter zingt dan schreeuwt en liever leest dan vecht? Lukt het de kleine Barribas om de barbaren te slim af te zijn?

Wil je iemand aanmelden of meer info? http://www.siztwente-jmz.com/barbaartje. Klik hier om de uitnodiging te lezen.

Let op: vol = vol!!