De drie bouwen

Basisschool Los Hoes heeft de school verdeeld in 3 bouwen.

De onderbouw (OB) bestaat uit de groepen 1 en 2. De middenbouw (MB) bestaat uit de groepen 3, 4 en 5. De bovenbouw ( BB) bestaat uit de groepen 6, 7 en 8. In het schooljaar 2019-2020 zijn er de volgende groepen:

Onderbouw: Er zijn 3 mentorgroepen 1/2:

• Mentorgroep Alice/Pauliene
  • Mentorgroep Johanne/José
  • Mentorgroep Erna

Middenbouw:

• Groep 3a    Mentorgroep Karin
  • Groep 3b    Mentorgroep Leonie/Sabrina
  • Groep 4a    Mentorgroep Boraya
  • Groep 4b    Mentorgroep Carla/Mirjam
  • Groep 5a    Mentorgroep Eva
  • Groep 5b    Mentorgroep Ellen

Bovenbouw:

• Groep 6a    Mentorgroep Vera/Sabina
  • Groep 6b    Mentorgroep Kim
  • Groep 7a    Mentorgroep Nicôle
  • Groep 7b    Mentorgroep Ilona
  • Groep 8a    Mentorgroep Madelon/Marloes
  • Groep 8b    Mentorgroep Moniek

Elke bouw heeft haar eigen gedeelte en ingang in de school. De OB werkt op de begane grond en gebruikt beide ingangen. Op het moment dat kinderen naar buiten gaan aan het einde van de ochtend, komen zij via de ingang aan de kant van de wijk/Lavendel naar buiten. De MB en BB werken op de verdieping. De MB maakt gebruik van de ingang en het trappenhuis gelegen op de hoek van het gebouw aan de kant van de Hengelosestraat en de BB maakt gebruik van de ingang en trappenhuis op de hoek van het gebouw aan de kant van de Lavendel. Elke bouw wordt aangestuurd door een bouwcoördinator. Zij heeft de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken. Alice Kannegieter is bouwcoördinator van de OB, Carla van der Pol van de MB en Marloes op den Dries van de BB.