Dansworkshops door Esmee Cornet (danseres bij de Lion King musical)

Een aantal kinderen uit de OB en de MB heeft maandag 6 november jl. een Dansworkshop van Esmee Cornet gehad, eigenaresse van de Esmee Dance Academy. Esmee is haar eigen dansschool sinds dit schooljaar in Haaksbergen gestart. Zij combineert dit op dit moment nog met de Lion King musical in Scheveningen waarin zij maar liefst 8 keer per week danst. Maandag 18 december zal zij een dansworkshop voor kinderen uit de BB verzorgen.

De kinderen uit de OB en MB waren erg enthousiast en hebben hier misschien ook thuis wel over gepraat. Vandaar dat in dit bericht meer informatie over Esmee en haar dansschool wordt gegeven.

Op dit moment zijn er op de maandag danslessen.

• Hiphop 7+
  • Hiphop 11+
  • Female 16+

Nu zal de female les nog niet geschikt zijn voor de kids; misschien wel voor een oudere zus of nicht. Esmee gaat nieuwe kindergroepen starten, denk aan Ballet, Breakdance en kids swing, mits er natuurlijk genoeg animo voor is.

Esmee: “Het was ontzettend leuk om met jullie te dansen. Jullie waren super enthousiast en gaven heel veel energie, dat is altijd fantastisch om te zien!”

Esmee zal nog in de Lion King musical te zien zijn t/m Januari, mocht u de musical willen bezoeken nog voor die tijd, neem dan contact op met Esmee.

Zij kan namelijk een korting van 25% aanbieden en evt. een backstage tour.

Mocht uw kind het nou ontzettend leuk lijken om bij Esmee haar dansschool te dansen, dan kunt u het beste met haar persoonlijk contact opnemen voor de mogelijkheden.

Esmee is te bereiken op:

Telefonisch: 0628263306

Mail: esmeecornet@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/esmeedanceacademy

Of bezoek de site: www.esmeedanceacademy.nl