Cool 2B Fit!

In januari 2020 start er een nieuwe groep Cool 2B Fit!

Inmiddels zijn we een jaar bezig met Cool 2B Fit in Haaksbergen en met succes! Cool 2B Fit is een sportief en leuk leefstijlprogramma voor kinderen die graag een gezond gewicht willen, samen met hun ouders/verzorgers. Niet alleen in Haaksbergen zien we positieve resultaten; dit leefstijlprogramma is landelijk effectief gebleken.

Onder deskundige begeleiding wordt er aandacht besteed aan voldoende bewegen, gezonder eten en gedragsverandering. In een groep van ongeveer 8 tot 10 deelnemers zullen de kinderen wekelijks sporten onder begeleiding van een sportinstructeur. De groep kinderen zal elkaar stimuleren om net dat ene stapje extra te zetten. Daarnaast worden er met regelmaat bijeenkomsten georganiseerd voor zowel ouders als kinderen, onder leiding van de kinderfysiotherapeut, diëtist of psycholoog.

Het programma duurt in totaal anderhalf jaar en bestaat uit drie verschillende fasen: intensieve fase, sportfase en follow-up fase. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met diëtiste Maaike Aarnink (0623197955 of info@maaikeaarnink.nl) Aanmelden kan via de website van Cool 2B Fit: www.cool2bfit.nl.

Op het folderrek in de centrale hal in school staat ook een folder van dit programma.