Typecursus Gulden Loon

Daar zijn ze mooi klaar mee…

Teun Kleinsman, Luna Mengerink, Emma Meuleman, Luuk Meuleman,
Liv ter Huurne en Indy Zwoferink.

…die leerlingen van BS Los Hoes. Met ’t diploma Computertypen/Word/PowerPoint. Wat zullen ze er nog een plezier aan beleven.

Laat nu maar komen die verslagen, werkstukken en presentaties. Alle reden dus om trots te zijn met dit resultaat: 100% geslaagd; gem. 130 aanslagen per minuut.
Dat is Gulden Loon, niet minder! Het is maar waar je voor kiest.

Ook meedoen? De nieuwe cursus start weer in september 2019 voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8.

De cursus bestaat uit 20 lessen (incl. examen) van 60 minuten. Alle aspecten komen aan bod. Je leert o.a. blind typen, de computer bedienen, het corrigeren en indelen van teksten, opmaak en tabellen en een presentatie maken. Het is een investering voor de toekomst. Er wordt tijdens de lessen veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding.

Korting: bij inschrijven vóór 1 juli 2019, ontvangt u 5% korting op het cursusgeld.

Voor meer informatie en inschrijven surf naar www.guldenloon.nl of neem contact op met
Gulden Loon tel. 0543-515639.