Schelpjes- en duifjesviering 14 januari

Zondag 14 januari: Schelpjes- en duifjesviering

Zondag 14 januari 2018 vindt om 11.30 uur in de Pancratiuskerk aan de Markt te Haaksbergen de jaarlijkse Schelpjes- en duifjesviering plaats waarvoor in het bijzonder doopouders van het afgelopen jaar worden uitgenodigd. Maar iedereen is welkom! Het thema is: ‘Het huisje op het zand”. In de viering worden de schelpjes en duifjes uitgereikt aan alle doopouders van onze parochie van het afgelopen jaar. We houden geen collecte, maar vragen iedereen een houdbaar product mee te nemen voor onze boodschappenmand voor de Voedselbank. Voor de allerkleinsten (0 tot 3 jaar) is de viering nog niet te volgen, maar je mag ze gerust meenemen naar de kerk. Na afloop is er zoals altijd bij de kleuterkerk koffie en limonade in de kerk. De kleuters kunnen kleuren of iets knutselen. De viering duurt ongeveer een half uur. Margot en Anne van de werkgroep Kleuterkerk leiden de viering. Het Regenboogkoor ondersteunt de zang.

Met vriendelijke groet vanuit de werkgroep ‘kleuterkerk’!