Kleuterkerkviering

Zondag 12 februari: Kleuterkerkviering

Zondag 12 februari 2017 vindt om 11.30 uur in de Pancratiuskerk aan de Markt te Haaksbergen de maandelijkse kleuterkerkviering plaats. Iedereen is welkom! Het thema is: ‘Wat is belangrijk?’. In de vertelkoffer zitten voorwerpen rondom dit thema. Het verhaal “De Kostbare Parel” wordt eerst aan de kinderen voorgelezen, daarna gaan we dit tezamen met de kinderen naspelen. We houden geen collecte, maar vragen alle kinderen een houdbaar product mee te nemen voor onze boodschappenmand voor de Voedselbank. Voor de allerkleinsten (0 tot 3 jaar) is de viering nog niet te volgen, maar je mag ze gerust meenemen naar de kerk. Na afloop is er zoals altijd bij de kleuterkerk koffie en limonade in de kerk. De kleuters kunnen kleuren of iets knutselen. De viering duurt ongeveer een half uur. Rozemarijn en Bianca van de werkgroep Kleuterkerk leiden de viering. Coen ondersteunt op de piano.

Met vriendelijke groet vanuit de werkgroep ‘kleuterkerk’,