Kleuterkerkviering 25 december

Zondag 25 december: Eerste kerstdag; kindje wiegen in Kleuterkerk

Zondag 25 december is er om 15.00 uur de Kerst Kleuterkerkviering in de Pancratiuskerk. Deze staat in het teken van de geboorte van Jezus. We gaan voor de kinderen het kerstverhaal voorlezen. Dit jaar hebben we een bijzonder verhaal, het wordt verteld vanuit de ogen van het ezeltje. Daarna gaan we met elkaar even na kletsen, wie weet er nog wat het ezeltje allemaal gezien heeft? Ook gaan we samen kerstliedjes zingen en warme chocolade melk drinken met wat lekkers erbij. Hierbij kunnen we de kerststal achterin de kerk bewonderen. We zien naar jullie uit!

Kijk voor meer informatie ook eens op onze website www.kleuterkerkhaaksbergen.nl.

Tot de eerste kerstdag om 15.00 uur in de Pancratiuskerk, we hopen weer veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s te mogen begroeten!

Werkgroep Kleuterkerk