Tussenschoolse opvang

Vanaf 1 juni 2013 wordt de TSO door de Overblijfklup van SKE georganiseerd. Klik op deze link voor meer informatie over onder meer de tarieven, het aanmelden, de opvang etc.

Nicole Gering is de contactpersoon van de TSO. Zij is te bereiken op het volgende mailadres: ngering@kinderopvanghumanitas.nl

Murlen verzorgt voor de Overblijfklup de administratie voor het overblijven en maakt gebruik van het iDEALnet-platform, waar u zelf de aan- en afmeldingen online kunt regelen. Het is een online dienst voor ouders waarmee u via de ingezonden machtiging, internetbankieren of een handmatige overschrijving veilig overblijfsaldo kunt inkopen. Op uw eigen ouder-/gezinspagina heeft u een overzicht van alle uitgaven voor uw kind(eren) en ook wanneer ze geregistreerd zijn voor het overblijven. Ouders die voor het eerst gebruik gaan maken van de TSO, krijgen via Murlen meer informatie (en inlogcodes) op welke wijze zij hiervan gebruik kunnen maken. Inloggen op dit platform kan via deze link. Je komt dan op de website van Murlen. Op deze website staat links in de kolom de inlogmogelijkheid naar iDealnet.